Dell Batarya şarj olmuyor

Dell Laptop Batarya şarj olmuyor? Dell Batarya, bilgisayarın şarj olmadığı durumda içerisinde ki pil hücreleri sayesinde bilgisayarı çalıştırmaya yarayan elektronik bir alettir. İçerisinde bir takım piller bulunmaktadır. Pillerin içerisindeki enerji, bataryanın toplam enerjisine eşittir. Bataryanın kullanımı içerisinde ki pillerin ömrünü etkilemektedir.

Dell Laptop Batarya şarj olmuyor

Dell Bataryayı doğru kullanmak? bilgisayarlarınızın ömrü için çok önemlidir. Tüketicilerin çoğu bataryayı nasıl kullanacağını bilmez!!!. Dell Bataryayı Canlı tutmak? İlk olarak bataryalarınıza haftada bir kez deşarj ve şarj işlemlerini uygulamalısınız. Böylece Dell bataryalarınızı canlı tutmuş olursunuz.

Dell laptop Nasıl Şarj edilmeli? Dell Notebooklarınızı Dell batarya ile kullanmaya özen göstermelisiniz. Şarja takılı cihazlarınız % 100 dolu simgesini gösteriyorsa şarjı çekmelisiniz. Sürekli şarjda tuttuğunuz bataryalarınızın deşarj ve şarj olmasını engellemiş olursunuz.

Dell Batarya Şarj olmuyor?; bu sorunun cevabı, Dell laptopların modeline göre değişen kullanım zamanları vardır ortalama iki yıl ile üç yıl arasında değişmektedir, tabiki bu durum doğal kullanım sürecinde bataryanın ömrünü tamamlamasıdır.

bir diyeri ise bir gün önce kullandığınız bir bataryayı bir gün sonra kullanamamanızdır?, bu durum ya bataryanın arızalandığı anlamına gelir yada Laptop anakartının arızalandığı anlamına gelmektedir, her iki durumdada bataryanın şarj olmama sorun teknik servisimiz tarafından halledilmektedir.

Laptop pili neden şarj olmuyor?
Laptop şarj olmuyor ne yapmalıyım?
Pil niye şarj olmuyor?
Laptop batarya bozuk olduğunu nasıl anlarız?
Laptop pili neden tam dolmuyor?
Laptop şarj soketi bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

Notebooklarınızın şarjlarını asla % 0 olmasına izin vermeyiniz!!!. Bu durumlarda hem adaptörlerinizi hem de notebooklarınızı bozmuş olursunuz.  Dell Notebook bataryasını teknik servislerden temin etmeniz daha iyi olacaktır. Her bilgisayarın kendine ait bataryası bulunmaktadır. Başka bir cihazın bataryasını aldığınız zaman bilgisayarınıza uysa bile kesinlikle kullanmamanızı öneririz.

Ayrıca Dell Teknik ervislerde batarya değişimi işlemi yapılırken orijinal Dell bataryaların kullanılmasına dikkat etmelisiniz. Bundan dolayı her notebook tamircisine notebooklarınızı yaptırmamalısınız.

Tamir işlemleri de bilgisayarlarınızın için önemlidir. Bilgisayarınızın arızasını giderirlerken başka bir arıza çıkartabilirler. Dell bataryası her zaman kaliteli olmalıdır. Yoksa bilgisayarlarınız zarar görebilir. Notebookunuz markası ne ise ona göre batarya seçimi yapmalısınız. Çünkü her markanın Laptop bataryaları farklılık göstermektedir.

Dell Notebook bataryası Ankara

Bataryalar bilgisayarların özelliklerine göre tasarlanmıştır. Teknik servislerden ya da internet sitelerinden Laptop bataryası alabilirsiniz. Fiyat Aralıklarını servisimizi arayarak örgene bilirsiniz.

Dell bataryaları garantili olup kargo ücretleri de bedava olmaktadır. Bu gibi kampanyalardan da yararlanabilirsiniz. Çoğu bataryalar en az 3 ay en fazla da 2 yıl garantili olmaktadır. Ayrıca aynı gün içerisinde ücretsiz kargo hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Dell laptop şarj olmuyor?
Dell laptop prize takılı dolmuyor?
Laptop batarya bozuk olduğunu nasıl anlarız?
Laptop şarj aleti neden bozulur?