Dell Laptop Format Nasıl Atılır?

Format Nasıl Atılır?

Dell Laptop ve Bilgisayara Format atmak birçok kişi için oldukça zordur. Çünkü gerçekten uzmanlık gerektirmektedir. Bilgisayarın işletim sistemi kurma işlemi format atarak yapılmaktadır. İşletim sistemi CD’sini veya usb kullanarak işletim sistemini kurmanız gerekmektedir.

Bunun için bazı ayarlar yapmanız ve Dell bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekecektir. Daha sonra işletim sistemi CD’si ile boot etmek gerekmektedir.

Dell Laptop Format Nasıl Atılır

Windows 7’de de Windows Vista ‘da da genellikle başlangıçta yapılacak olan işlemler aynen yapılmaktadır. Lisans sözleşmesini onaylamalısınız.

Update ve custom seçeneğinden custom seçeneğini tıklayın. Drive options butonuna tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza format seçeneği gelecektir.

Bu seçeneği tıkladıktan sonra karşınıza bir uyarı gelecektir. Bilgilerinizin kaybolabileceği şeklindeki uyarıya “tamam” diyerek formata devam edebilirsiniz. Eğer önemli dosyalar bulunuyor ve bu dosyaların yedeklenmesi gerekiyorsa bu işlemi en başından yapmanız size fayda sağlayacaktır.

Format atma işlemi profesyonel kişiler tarafından yapıldığında daha sağlıklı olacaktır. Uzun yıllardır bu işi yapan ''Dell Servisi Ankara'' Firmamız en profesyonel şekilde bilgisayarınıza format atmaktadır.

Bunun için tek yapmanız gereken servisimizi arayarak bizden yardım talep etmek olacaktır.

Dell Laptop, Bilgisayar Format atma, nasıl yapılır, Windows kurulumu, Windows yüklemek