Dell Laptop Sıvı teması oldu ne yapmalıyım?

Dell Bilgisayar kullanımı esnasında herhangi bir sebeple sıvı teması olabileceği bir durumdur. Ancak bu durumun ciddi sonuçları olabilir ve hızlı bir şekilde çözülmesi gerekmektedir. Özellikle Dell laptopların daha hassas olması nedeniyle, sıvı temasından kaynaklı problemler daha çok görülebilir.

Eğer Dell laptopunuz sıvıya maruz kaldıysa, en kısa zamanda şarj adaptörünü ve bataryasını çıkarın ve ters çevirin. Laptopu teknik servisimize göndermeden önce açmayın veya kullanmayın. Bu, daha da zarar vermenize neden olabilir.

Teknik arkadaşlarımız, laptopunuzun içindeki sıvının etkilerini ortadan kaldırmak için gerekli işlemleri yapacaktır. Anakart veya diğer donanım parçaları sıvıya maruz kalmışsa, bu parçalar değiştirilecektir ve laptopunuz eski performansına kavuşacaktır.

Ankara Dell Servisi şubemizde Sıvı Teması olmuş olan Dell laptoplarınız gerekli işlmeler yapılarak ilk günkü performansında sizlere teslim edilir.

Del Sıvı Teması için Tel: 0312 473 76 16 ve 473 76 69 numaralardan bizlere ulaşabilirisiniz.

Dell Laptop Sıvı teması Unutmayın, sıvı teması sorunlarının çözümü için hızlı hareket etmeniz gerekir. Eğer laptopunuz sıvıya maruz kaldıysa, hemen teknik servisimize başvurun ve kaybınızı minimuma indirin. Web sitemizden teknik servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz ve laptopunuzun tamir sürecini takip edebilirsiniz.

Sıvı temasına maruz kalmış bilgisayarın şarj adaptörünü ve bataryasını hemen çıkarın ve ters çevirin. Dell Servis müdahale edinceye kadar sakın çalıştırmayın, Bilgisayar, Laptop veya Notebooku teknik servisimize getiriniz.

Teknik arkadaşlarımız Laptopu sökerek gerekli işlemleri yapacaktır. Anakart veya başka bir donanımsal bir parça sıvı temasın maruz kalmış ise gerekli işlemler yapılarak sizlere ilk günkü performansında teslim edilir.