Dell Laptop Sistem kilitleniyor veya yanıt vermiyor?

Bilgisayar Aralıklı Olarak Yeniden Başlatılır veya Kapanır, Kilitlenir, Yanıt Vermeyi Durdurur veya Bir Hata Oluşur. Bu makalede, Dell bilgisayarınızın yeniden başlatılması, kapanması, kilitlenmesi veya yanıt vermeması ve Windows ile ilgili benzer sorunların çözümü için öneriler yer almaktadır.

Sistem kilitleniyor veya yanıt vermiyor?

Bilgisayarınız açıkken yani Windows'dayken aniden yanıt vermeyi durdurursa bu durumda bilgisayarda kilitlenme sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Dell Bilgisayar kilitlenmeleriyle ilgili temel nedeni bulmak üzere kullanabileceğiniz bağzı adımlar vardır.

Dell Laptop Sistem kilitleniyor veya yanıt vermiyor?

NOT: Dell Laptopunuzda sorun son zamanlarda başladıysa sorun giderme işlemine başlamadan önce, yakın bir zamanda yapılan yazıcılım veya donanım değişikliklerini gözden geçirin. Bu değişikliklerin geri alınması ile sorun hızlı bir şekilde tespit edilebilir.

Bilgisayarın Kilitlenmesine veya donmasına, bir donanımsal bir parçası neden oluyor olabilir. sizlere bağzı önerilerimiz var, Aşağıdakiler dahil olmak üzere tüm cihazları bilgisayarınızdan öncelikle çıkartmayı deneyin:

1 - Yazıcılar
2 - Tarayıcılar
3 - Ortam kartı okuyucuları
4 - Küçük Ortam yuvaları (iPod, PDA, MP3 oynatıcı vb.)
5 - Dijital Fotoğraf Makineleri ve video kayıt cihazları
6 - SB depolama aygıtları
7 - Tüm optik sürücülerdeki CD'ler veya DVD'ler
8 - Takma birimi veya bağlantı noktası çoğaltıcı

Dell Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız ise yalnızca monitörü, fareyi ve klavyeyi bilgisayarınıza bağlı şekilde bırakmalısınız.

Bu işlem tamamladığınızda, bilgisayarın fişini prizden çıkarın, Dell dizüstü bilgisayar pilini (varsa) çıkarın ve güç düğmesini yaklaşık 15 saniye boyunca basılı tutun. Ardından bilgisayarın fişini tekrar prize takarak yeniden başlatmayı deneyin.

Kilitlenmeye fare veya klavye neden oluyorsa Fare, Klavye ve Dokunmatik Yüzey için Dell Destek Kitaplığı sayfasına gidin.

Son değişiklikleri geri alarak veya aygıtları sökerek sorunu tespit edemiyorsanız aşağıda belirtilen adımları kullanarak sorun giderme işlemi yapabilirsiniz.

Dell Bilgisayarım kilitlendi açılmıyorDell Bilgisayarım donuyor Windows 10
Dell Bilgisayar kilitleniyor hatası
Dell bilgisayar kilitleniyor
Dell Bilgisayar kilitleniyor yazıp kapanıyor
Dell Bilgisayarım sürekli donuyor Windows 10
Dell laptop dondu kapanmıyor
Dell Bilgisayarım kilitlendi açılmıyor
Dell Laptop kilitlendi nasıl açılır