Dell Laptop çok ısınıyor

DELL LAPTOP VE BİLGİSAYARDA AŞIRI ISINMA SORUNU

Dell Dizüstü bilgisayarınızda film izlerken ya da oyun oynarken fazla bir ısınma gözleyebilirsiniz. Fazla ısınan bir bilgisayarda yavaşlama problemi görülür. İşlemci, harddisk gibi bilgisayarın donanımsal parçalarının çalışması için çok fazla ısınmaması gereklidir.

Çok ısınan bilgisayarınızın verimi düşer ve yavaş çalışmaya başlar. Dell Bilgisayarınızda ısınma problemi yaşıyorsanız servisimize danışmalısınız.

Dell Laptop çok ısınıyor

Bu gibi problemler genelde bilgisayarınızdaki fanın tozlanması ve işlevini yerine getirememesinden kaynaklanabilir. Eğer bir dizüstü bilgisayarın klavyesini çıkarıp fana ulaşabiliyorsanız bunun temizliğini kendiniz de sağlayabilirsiniz.

Fakat diğer parçalara zarar vermemek için çok hassas davranılmalıdır. Klavyeyi çıkarıp fana ulaştığınızda evinizdeki saç kurutma makinesini soğuk konuma getirerek fanın üzerindeki toz ve pisliği bu şekilde temizleyebilirsiniz. Bu işlemi düzenli olarak yaparsanız bilgisayarın ısınma sorununu biraz daha önleyebilirsiniz.

Eğer bu işlem bilgisayarın ısınma sorununa çözüm olmadıysa ek bir soğutucu temin ederek bilgisayarın soğumasına yardımcı olabilirsiniz. Ek soğutucu sayesinde bilgisayarınızda daha rahat film izleyebilir daha rahat oyun oynayabilirsiniz. Donma ve ya yavaşlama gibi problemleri azaltabilirsiniz.

Dell Windows 7 nasıl kurulur?
Dell Laptop format nasıl atılır?
Dell Laptop ısınma sorunu
Dell laptop batarya az gidiyor
Dell Laptop fan temizliği
Dell Laptop çok ısınıyor